MICROBLADING

Microbladingilla saat luonnollisen näköiset kulmakarvat noin 10-12kk ajaksi. Microblading toteutetaan käsityönä kertakäyttöisillä sekä

steriileillä välineillä, joilla väriaine viedään ihon pintakerroksiin. Kulmakarvojen muoto mitataan tarkoin kultaisen leikkauksen ja kasvojen muoto-opin mukaisesti. Kulmien viivat tehdään aina omien karvojen kasvusuuntaan, jotta lopputuloksesta saataisiin mahdollisimman luonnollinen.

Väripigmentti valitaan kulmien sävyn mukaisesti, jotta lopputuloksesta saataisiin mahdollisimman luonnollinen ja omia kulmia jäljittelevä. Parantuessan kulmien sävy voi muuttua useita asteita vaaleammaksi.

Ennen käsittelyä (1-2 vuorokautta)

Ei saa nauttia: alkoholia ,verenohennuslääkkeitä, 

kipulääkkeitä, omega 3 -rasvahappoja (syönti tulisi jättää hetkellisesti pois kahdeksi viikoksi ennen pigmentointia),tupakointi, mausteiset ruoat, kahvi

2 vkoa ennen microbladingia

Ei botoxia kulmien alueella,hyalyronipistokset, happokuorinnat, kemialliset kuorinnat, laserhoidot, raskas lääkitys

Microblading ei sovi:

Raskaana oleville/imettäville,diabeetikoille (paitsi lääkärin kirjallisella suostumuksella) verenohennuslääkkeitä syöville syöpää sairastaville (parantumisen jälkeen ainoastaan lääkärin kirjallisella todistuksella) roaccutan -lääkekuuria syöville (voidaan tehdä 1 vuoden kuluttua lääkekuurin loppumisesta) verenvuototautia sairastaville,jos sinulla on jokin tulehdus, ihosairaus, ihottuma tai parantumaton haava

 

Otathan minuun yhteyttä etukäteen mikäli sinulla on ongelmallinen ihotyyppi,vanha kestopigmentointi tai tatuointi kulmissa.

VARTALOHOIDOT

JALKAHOITO + KESTOLAKKAUS

Suosittu jalkahoitopaketti -tarjous pääsi hinnastoon vakituiseksi hoitopaketiksi.

 

Perinteinen virkistävä jalkahoito kaunistaa ja rentouttaa jalkasi. Hoito sisältää jalkakylvyn, kynsinauhojen siistimisen, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen/viilauksen, hieronnan sekä kestolakkauksen.

 

Jalat altistuvat päivittäin monenlaisille rasituksille. Pienistä lihaksista ja luista koostuva jalkapöytä ja – pohja joutuvat jatkuvasti koetukselle. Käytämme jalkojamme suurien osan päivästä, ja jalkojen hoito on tärkeä osa terveydestä huolehtimista. Jalkahoito parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäisee jalkaongelmien syntyä. Jalkaongelmia muodostuu usein huonosti istuvista kengistä, varpaankynsien ongelmista, kuivasta ihosta, ihon kovettumista ja halkeilusta. Jalkojen ihoon ja kynsiin voivat vaikuttaa monet sisäiset ja ulkoiset tekijät, kuten perinnöllinen jalan malli, hikoilu tai seisomatyö. Jalkojen hyvinvointi on tärkeä osa terveyttä, koska pienetkin ongelmat jaloissa, kuten hiertymät, vaikuttavat kävelyyn ja yleiseen hyvinvointiin. Säännöllisellä jalkahoidolla saat terveemmät ja kauniimmat jalat. Etenkin kesäaikaan jalat ovat paljon näkyvillä, ja jalkojen hoito muistuu erityisesti mieleen. Jalkahoito olisikin hyvä ottaa osaksi säännöllistä kauneudenhoitorutiinia.

GELCOLOR KESTOLAKKAUS

 

100% geelilakka levitetään kynnelle kynsilakan tavoin ja kovetetaan LED-valolla. Kestolakka antaa upean kiillon ja kestävyyden jopa viikoiksi. Ei vahingoita omaa kynttä vaan vahvistaa ja suojaa! Voit halutessasi saada kestolakkauksen sormien kynsiin hintaan 45€ ja jos haluat lakkauksen varpaankynsiin on hinta 50€ sisältäen rentouttavan jalkakylvyn.

EHOSTUKSET

Päivä- ja juhlameikkien lisäksi teen myös häämeikkejä sekä meikkiopastusta, jossa opetan asiakkaalle miten meikillä saadaan tuotua parhaat puolet esiin.